Ons hotel

Buitenkant van Orange Hotel
Familie hotelkamer van Orange Hotel
Oranje decoratie in Orange Hotel

Het Orange Hotel

EEN ORIGINEEL CONCEPT MET CARNAVALKLEUREN !


Wanneer u voor het eerste keer binnenkomt bij het Orange Hotel, begint u aan een echte reis: een onderdompelde reis in het hart van een traditionele en voorouderlijke folklore – de beroemde Carnavals van het Région du Centre !

Carnaval is een echt populair evenement en vindt zijn oorsprong in de voorouderlijke rituelen, om het einde van de winter te vieren. Dansen is een symbolisch manier om de winter laten weggaan. Volgens de christelijke tradities valt carnaval vlak voor het begin van het Vastenperiode, een periode van onthouding, een ook om Mardi-Gras te vieren (Carnaval van Binche is erkend als Unesco Werelderfgoed) waarbij veel gegeten en gedronken wordt. Op dezelfde manier is er een feestelijke pauze tijdens de vastentijd en de beperkingen: de dagen van Laetare (Carnaval van La Louvière).

Hotelkamer met carnavalsthema

TUSSEN COMFORT EN FOLKLOR

EEN ELEGANT EN CHROMATISCH UNIVERSUM

De originaliteit van het Orange Hotel concept is met dit carnavaleske universum verbonden. De sinaasappel waaruit de naam van ons hotel voortkomt is een symbol op zich. Tijdens het Carnaval, zijn alle ogen gericht op de hoofdpersoon van de festiviteiten : de Gille. Gekleed in traditionele kostuum, soms gemaskerd of bedekt met een gigantische hoed met veren, worden de bezoekers door de Gille verwelkomd met sinaasappels dat hij biedt aan door het gooien. bezoekers door sinaasappels te gooien. Sinaasappels staan voor overvloed, vruchtbaarheid en de terugkeer van de lente.

Dit is dus met een origineel en elegant chromatisch universum van het Carnavalsthema dat u tijdens uw verblijf zal verwelkomd worden. Subtiele toetsen van levendig oranje worden gemengd met de grijzen en bruinen van de vloeren, muren en meubels. Al onze kamers zijn uniek, gepersonaliseerd met fresco’s en veranderende kleuren. Dezelfde fresco’s zijn afkomstig uit de gigantische scenografie die in de ontbijtzaal wordt tentoongesteld.

Team van Orange Hotel

GENIET VAN EEN GEPERSONALISEERD VERBLIJF

We verwelkomen u met een glimlach

Het Orange Hotel is meer dan juist een plaats om te stoppen en te slapen, Het is een aangename plek om te wonen. Een warm welkom en kwaliteitsvolle diensten zijn hier de kenmerken. Ons team is een weerspiegeling van dit harmonieuze geheel: eerlijk en gastvrij. Of u nu voor zaken of plezier verblijft, voor een nacht of een week. Het Orange Hotel is te place to be om te genieten van de aandacht, het advies en het professionalisme van een beschikbaar team!

Windturbine van Orange Hotel

ECO-VERANTWOORDELIJK TOERISME

KLEUR U LEVEN GROEN

Fotovoltaïsche panelen, windturbines, regenwateropvang, insectenschuilplaatsen… We investeren in hernieuwbare energie om eco-verantwoord en duurzaam toerisme te ontwikkelen.

Presentatiebrochure

Video presentatie

Reservatie

Boek nu uw verblijf