“WELKOM FIETS” LABEL

“FIETS WELKOM” LABEL AN HET ORANGE HOTEL : AAN DE SLAG !


Wil je de landweggetjes van de Région du Centre verkennen? Of de steden en dorpen met hun unieke erfgoed verkennen? Ontdek La Louvière en omgeving vanuit een nieuwe invalshoek dankzij het Orange Hotel.

ONZE FIETSEN VOOR HET AVONTUUR

Geweldig nieuws! We hebben onlangs 4 nieuwe fietsen aan ons wagenpark toegevoegd, zodat onze reizigers er gratis op twee wielen op uit kunnen trekken*. Een paar pedaalslagen en je bent op weg door steden, velden en vijvers. Zachte mobiliteit is de ideale manier om te genieten van het mooie weer, van een sportieve activiteit… en om ecologisch verantwoord toerisme te promoten. De ” Grande Boucle “ is toegankelijk vanaf het Orange Hotel en brengt je naar onvermoede plaatsen.

Programma:

  • Ongewone plaatsen
  • Canal du Centre Historique en zijn hydraulische liften
  • Mijnsite van Bois-du-Luc
  • Vijvers van Strépy

En vergeet de vele musea in de « Wolvenstad » niet, die hun deuren voor je openen voor een culturele traktatie. De route, ontwikkeld door het Maison du Tourisme, genaamd Centrissime, volgt speciaal aangepaste paden die vrij zijn van wegverkeer. Alleen, met z’n tweeën of met het gezin? 21 kilometer (14 km als je de binnenweg van Bois-du-Luc neemt) aan artistieke, natuurlijke en historische ontdekkingen wachten op je. Klaar, af, trappen!

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid en alleen toegankelijk voor onze klanten.

Fietsrit in het "Région du Centre"
Kanaal in La Louvière

Route via het RAvel van La Louvière

SRING OP DE FIETS !

« WELKOM FIETS » LABEL

Het Orange Hotel is erg trots op het « welkom fiets » Label. Voor fietsers betekent kiezen voor een etablissement met het label kiezen voor een gastvrije plek die aangepaste diensten voor fietsers garandeert. Hotels, campings, musea, toeristische attracties… De toeristische sector en HORECA laten zich niet uit het veld slaan!

De eerste voorwaarde om zich bij dit netwerk aan te sluiten? Gelegen zijn op minder dan 5 km van een RAvel, een fietsnetwerk of een Eurovélo. Met het “Welkom fiets” label geeft ons hotel je advies over de beste routes, zorgt het voor een praktische en veilige stalling voor je fiets en vult het je watervoorraad aan. Reparatiemateriaal en een EHBO-kit zijn ook beschikbaar voor reizigers.

Meer informatie over dit initiatief vind je op de website van het Commissariat général au Tourisme de la région wallonne, de Waalse toeristische dienst in België. U kunt er ook meer te weten komen over het point-nœud-netwerk en het VHELLO-project dat Mons en het Centre verenigt!

Reis naar het hart van het Region du Centre dankzij het Orange Hotel. Hebt u uw kamer nog niet gehuurd? Contacteer ons op 064 77 33 00 of ontdek ons online reserveringssysteem.

Reservatie

Boek nu uw verblijf