Bar

BAR

WARM EN VRIENDELIJK, ONZE BAR VERWELKOMT JE ELKE DAG VAN 6 UUR ‘S OCHTENDS TOT MIDDERNACHT*


Naast onze frisdranken en warme dranken vind je er een ruime selectie Belgische en Regionale bieren en ons assortiment kwaliteitsvolle sterke dranken.

* Guests staying at the hotel can of course get their drinks in their room outside baGasten die in ons hotel verblijven, kunnen hun drankjes buiten de openingstijden van de bar natuurlijk op hun kamer nuttigen… Een orange Campari , bij voorbeeld 😀 ?

ONZE SELECTIE VAN REGIONALE BIEREN

Ons hotel heeft het geluk genesteld te zijn in het hart van een regio die rijk is aan brouwtradities. Wat is er natuurlijker dan u deze exquise dranken aan te bieden om uw smaakpapillen te verwennen?

BROUWERIJ SAINT-FEUILLIEN

De Brasserie Saint-Feuillien ligt op 2,5 km van het Orange Hotel, in Le Roeulx, en herbergt een aantal gerenommeerde bieren die je zullen verbazen, te beginnen met de Blonde, met zijn zeer aromatische boeket van hop gemengd met een fruitige noot.

BROUWERIJ LA BINCHOISE

Gelegen op 10 km van Orange Hotel, in… Binche (natuurlijk!), biedt La Binchoise ook een fijn blond bier met aroma’s van koriander en sinaasappelschil, een echt “Gille”-bier (beroemde acteur van het Carnaval) !

BROUWERIJ DUBUISSON

Op 50 km van het Orange Hotel, in Pipaix, zal de Brasserie Dubuisson je smaakpapillen prikkelen met haar beroemde Troll, een blond bier met aroma’s van wit en geel fruit, versterkt door toetsen van mandarijn en honingbloesem. Een weelderige nectar die nu al legendarisch is…

BROUWERIJ DUPONT

Op 50 km van het Orange Hotel, in Tourpes, kun je in elk seizoen genieten van een Saison Dupont… Een koperkleurig blond, met aroma’s van fijne hop en een uitgesproken bitterheid voor bierliefhebbers met een sterk karakter!


Bar of the Orange Hotel
Bar tables from the ORange Hotel
Lounge bar in the Région du Centre

Regionaal bier

ONZE GESCHENKVERPAKKINGEN DIE ALTIJD EEN PLEZIER ZIJN BAR

BAR

Vond je de Gin de Binche lekker? Heb je één van onze lokale dranken geprobeerd en ben je verliefd geworden?

Goed nieuws: we hebben een reeks geschenkverpakkingen te koop!

Geef (jezelf!) het ideale geschenk om de smaken van onze mooie streek te ontdekken.

Reservatie

Boek nu uw verblijf