Pairi daiza arrangement 2024: (her)ontdek de magie van zijn werelden

Klaar om de rijkdommen van de mooiste dierentuin van Europa opnieuw te ontdekken? Geniet van ons speciale Pairi Daiza-arrangement en beleef een uniek avontuur.

Ieder jaar verwelkomt het prachtige natuurpark “Pairi Daiza” je om onvergetelijke momenten te beleven. Wil je al de nieuwe events dit jaar gepland ontdekken? Profiteer van het exclusieve arrangement bij het Orange Hotel, in de buurt van Mons (La Louvière)!

Package Pairi Daiza

Pairi daiza arrangement: tickets en verblijf

– Jouw verblijf voor 2 personen (inclusief ontbijt en live cooking) met gratis toegang tot de sportschool, gratis wifi, gratis parkeren en jouw toegangskaarten voor Pairi Daiza (kaart + toegangsplan). Dit alles voor 93€*/volwassene;

OF

• Jouw verblijf in een familiekamer (kinderen tussen 3 en 11 jaar oud) met gratis toegang tot de sportschool, gratis wifi, gratis parkeren en jouw toegangskaarten voor Pairi Daiza (kaart + toegangsplan). Dit alles voor 74€*/persoon;

Ons hotel ligt slechts 30 km van Pairi Daiza. Wacht niet langer, profiteer van ons arrangement dat beschikbaar is van 10 februari 2024 tot 05 januari 2025.*

*Voorwaarden: neem contact met ons op per telefoon (064 77 33 00) of e-mail (info@orangehotel.be).

Kom en beleef een totale onderdompeling in 8 ongelooflijke ontdekkingswerelden!


Van Paradisio tot Pairi Daiza… Wat een prachtige reis voor deze mooie paradijselijke hoekje die het beste dierenpark van Europa is geworden. 70ha, 7.000 dieren en 700 verschillende soorten, meer dan 700 medewerkers elke zomer… Pairi Daiza is een echte paradijs van fauna en flora die je meeneemt op reis naar het hart van de 5 continenten.

 ”Cambron-Abbey”, “Cambon-by-the-Sea”, “The Middle Kingdom”, “The Land of Origins”, “The Southern Cape”, “The Kingdom of Ganesha”, “The Land of the Cold” en “The Last Frontier” wachten op jij ! Een bezoek aan Pairi Daiza is ook een kans om de schattige panda’s Bao Di en Bao Mei (opnieuw) te zien. Deze kleine pluizige bolletjes zijn zeken en vast nu groot geworden. De talrijke geboortes in het park zullen je ook enthousiast maken, evenals de inauguratie van een nieuwe fotovoltaïsche parkeerplaats. Trek je schoenen aan, zet je zonnebril op en ga op ontdekkingstocht in de levende wereld!

Mis je Tian Bao, Wazungu of Lulu? Ons hotel ligt slechts 30 km van Pairi Daiza. Wacht niet langer, geniet van ons All-In arrangement dat beschikbaar is dit seizoen 2024*.

*Voorwaarden: Neem contact met ons op per telefoon (064 77 33 00) of e-mail (info@orangehotel.be).

EEN TEAM ALTIJD TOT UW DIENST 

Ons team verwelkomt 24/7 om het best te bieden.

UITGEBREID ONTBIJT

Geniet van een vitaminerijk ontbijt in ons B&B-hotel en laad je batterijen op.

ECO-VERANTWOORDELIJK TOERISME

Met windturbines, zonnepanelen en insectenonderkomens zet ons hotel zich in voor groen toerisme.